Näistä merkeistä tunnistat tosirakkauden

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Jokainen seurustelusuhteessa oleva nainen on varmasti jossain vaiheessa pysähtynyt miettimään, onko suhteessa kyse pelkän intohimon lisäksi oikeasta rakkaudesta. Nyt Glamour-lehti on listannut merkkejä, joiden avulla sinäkin voit tunnistaa tosirakkauden.

Se, että poikaystäväsi todella vastaa niitä mahdottomia romanttisia standardeja jotka asetit yläasteikäisenä, on ehdottomasti merkki tosirakkaudesta. Jos olet myös lakannut tirkistelemästä Facebookissa yhä hyvältä näyttävän ex-poikaystäväsi elämäntilannetta, on uudessa suhteessasi jo kyse jostain vakavammasta.

Lehden mukaan suhteessa voi olla kyse tosirakkaudesta, jos pystytte pitämään hauskaa yhdessä myös ilman alkoholijuomia. Ja jos sattuisitkin edellisenä iltana juomaan aivan liikaa, seuraavana aamuna et herää täysin häpeissäsi, jos suhteessanne on kyse muustakin kuin vain hauskanpidosta.

Tiedät olevasi rakastunut, jos arkipäiväisimmätkin asiat, kuten vaikkapa television katsominen yhdessä, tuntuvat unelmiesi treffeiltä. Rakastumisen merkkinä toimii myös se, ettet enää haikaile jo kauan salaisesti himoitsemasi ystäväsi perään tai tarkasta nettideittailusivustolla olevaa profiiliasi. Rakastuneena onnistut myös mainitsemaan kultasi nimen tilanteessa kuin tilanteessa.

Varmin merkki tosirakkaudesta on kuitenkin se, ettette piittaa mistään niin sanotuista deittailusäännöistä. Tekstailette ja soittelette toisillenne jo tunteja ensitreffienne jälkeen, ettekä noudata usein käytettyä kahden päivän odotusaikaa. Jos suhteenne kukoistaa ja tapaat jo viikkojen sisällä ensitreffeistänne poikaystäväsi vanhemmat, kyseessä voi todella olla tosirakkaus.