Paul Stanley kuvattiin lehtikioskilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin hard rock -yhtyeisiin lukeutuvan KISS-yhtyeen Paul Stanley on levyttänyt bändin kanssa jo lähes 40 vuotta. Yhteen toinen keulahahmo on Gene Simmons kanssa. Stanley on säveltänyt ja sanoittanut suurimman osan legendaarisen yhtyeen kappaleista.

Nyt 59-vuotiaan Stanleyn uutisoitiin joutuneen leikkaukseen ääniongelmiensa takia, kun KISS-tähden äänihuulten kerrottiin vaurioituneen 40 vuoden rock-uran seurauksena. Nyt Paul Stanley on kuvattu Brentwoodissa, jossa hän osti lehtiä lehtikioskista. Ilman mustavalkoisia kasvomaalejaan häntä ei ole tunnistaa huippusuosituksi heavylegendaksi.

Stanley on jo ennen ääniongelmiaankin joutunut leikkauspöydälle. Tähden lonkat on nimittäin leikattu jo kahteen otteeseen. Rokkarin on myös väitetty muokanneen kasvojaan plastiikkakirurgialla. Hänen on väitetty muun muuassa tehneen nenäleikkauksen ja kasvojenkohotuksen.

Paul Stanley, oikealta nimeltään Stanley Harvey Eisen, on neljän lapsen isä. Tähti sai esikoisensa Evan-pojan ensimmäisen vaimonsa Pamela Bowenin kanssa vuonna 1994. Vuonna 2005 rokkari avioitui pitkäaikaisen tyttöystävänsä Erin Suttonin kanssa. Heillä on kolme yhteistä lasta, viisivuotias poika Colin ja kaksi tytärtä Sarah Brianna ja Emily Grace.