Huikea pelastuminen rajusta auto-onnettomuudesta – katso video

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Liikenneonnettomuuksissa on harvoin onni myötä, mutta joskus julkisuudessa esitellään tapauksia, joissa on ollut onni onnettomuudessa. Nyt eräs mies on pelastunut yllättävällä tavalla hurjasta liikeonnettomuudesta. Kadulla seisonut mies nimittäin väisti kahta toisiinsa törmännyttä autoa popin kuninkaan ikonisella tanssiliikkeellä, ja jäi henkiin.

Videolla nähdään, kun kaksi autoa törmää toisiinsa risteyksessä hurjalla vauhdilla ja autot luisuvat pois tieltä. Huono-onninen kadulla kulkija on vaarassa jäädä autojen alle, mutta mies ottaakin hypähdellen Michael Jacksonin kuuluisaksi tekemän moonwalk-tanssiliikkeen haltuun ja väistää viime tingassa päälleen luisuvia autoja. Videon hidastuksesta näkyy, että miehen moonwalk ei ole tyylipuhdas, mutta liike kuitenkin pelastaa tämän hengen.