Stam1na esiintymislavoille takki auki ilman housuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuun alussa viidennen albuminsa julkaissut Stam1na on julkaissut lähes koko Suomen kattavan kesäkiertueensa. Takki auki ilman housuja 2012 –kiertue käynnistyy 25. toukokuuta Leppävirran Liekkirockista ja päättyy 11. elokuuta Mikkelissä järjestettävään Jurassicrockiin.

Stam1na tullaan näkemään kesän aikana myös esimerkiksi Seinäjoen Provinssirockissa, Joensuun Ilosaarirockissa ja Turun Ruisrockissa.

– Kevät rutisti meistä kuivia. On aika vettyä ja paisua pullolleen. Koluamme Suomen jälleen, lauteita kuumennellen, lillejä lillutellen. Toivottavasti saamme vielä ennen sitä kuvattua Puolikas ihminen -musiikkivideon. Siitä tulee vettynyt ja pullottava, kuvailee Stam1na.

Stam1na julkaisi viidennen pitkäsoittonsa 8. helmikuuta. Nocebo myi heti julkaisunsa jälkeen kultalevyyn oikeuttavan määrän, yli 10 000 kappaletta. Yhtyeen kevätkiertue Irti arjesta 2012 päättyy tulevana viikonloppuna. Takki auki ilman housuja 2012 -kesäkiertuekalenteri alla.

Pe 25.5. Liekkirock, Leppävirta

La 9.6. Kivenlahtirock, Espoo

La 16.6. Provinssirock, Seinäjoki

To 21.6. Himos Festival, Jämsä

Pe 22.6. Nummirock, Kauhajoki

La 30.6. Jalkosalmirock, Lemi

La 7.7. Ruisrock, Turku

To 12.7. Tammerfest, Tampere

Pe 13.7. Ilosaarirock, Joensuu

La 14.7. Pioneerifestivaali, Koria

Pe 20.7. Wanaja Festival, Hämeenlinna

La 21.7. Saimaa Open Air, Lappeenranta

Pe 27.7. Kuopio Rock Cock, Kuopio

La 28.7. Qstock, Oulu

Pe 3.8. Myötätuulirock, Vantaa

La 4.8. Porispere, Pori

Pe 10.8. Simerock, Rovaniemi

La 11.8. Jurassicrock, Mikkeli