Stam1na esiintymislavoille takki auki ilman housuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuun alussa viidennen albuminsa julkaissut Stam1na on julkaissut lähes koko Suomen kattavan kesäkiertueensa. Takki auki ilman housuja 2012 –kiertue käynnistyy 25. toukokuuta Leppävirran Liekkirockista ja päättyy 11. elokuuta Mikkelissä järjestettävään Jurassicrockiin.

Stam1na tullaan näkemään kesän aikana myös esimerkiksi Seinäjoen Provinssirockissa, Joensuun Ilosaarirockissa ja Turun Ruisrockissa.

– Kevät rutisti meistä kuivia. On aika vettyä ja paisua pullolleen. Koluamme Suomen jälleen, lauteita kuumennellen, lillejä lillutellen. Toivottavasti saamme vielä ennen sitä kuvattua Puolikas ihminen -musiikkivideon. Siitä tulee vettynyt ja pullottava, kuvailee Stam1na.

Stam1na julkaisi viidennen pitkäsoittonsa 8. helmikuuta. Nocebo myi heti julkaisunsa jälkeen kultalevyyn oikeuttavan määrän, yli 10 000 kappaletta. Yhtyeen kevätkiertue Irti arjesta 2012 päättyy tulevana viikonloppuna. Takki auki ilman housuja 2012 -kesäkiertuekalenteri alla.

Pe 25.5. Liekkirock, Leppävirta
La 9.6. Kivenlahtirock, Espoo
La 16.6. Provinssirock, Seinäjoki
To 21.6. Himos Festival, Jämsä
Pe 22.6. Nummirock, Kauhajoki
La 30.6. Jalkosalmirock, Lemi
La 7.7. Ruisrock, Turku
To 12.7. Tammerfest, Tampere
Pe 13.7. Ilosaarirock, Joensuu
La 14.7. Pioneerifestivaali, Koria
Pe 20.7. Wanaja Festival, Hämeenlinna
La 21.7. Saimaa Open Air, Lappeenranta
Pe 27.7. Kuopio Rock Cock, Kuopio
La 28.7. Qstock, Oulu
Pe 3.8. Myötätuulirock, Vantaa
La 4.8. Porispere, Pori
Pe 10.8. Simerock, Rovaniemi
La 11.8. Jurassicrock, Mikkeli

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat