Stam1na esiintymislavoille takki auki ilman housuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuun alussa viidennen albuminsa julkaissut Stam1na on julkaissut lähes koko Suomen kattavan kesäkiertueensa. Takki auki ilman housuja 2012 –kiertue käynnistyy 25. toukokuuta Leppävirran Liekkirockista ja päättyy 11. elokuuta Mikkelissä järjestettävään Jurassicrockiin.

Stam1na tullaan näkemään kesän aikana myös esimerkiksi Seinäjoen Provinssirockissa, Joensuun Ilosaarirockissa ja Turun Ruisrockissa.

– Kevät rutisti meistä kuivia. On aika vettyä ja paisua pullolleen. Koluamme Suomen jälleen, lauteita kuumennellen, lillejä lillutellen. Toivottavasti saamme vielä ennen sitä kuvattua Puolikas ihminen -musiikkivideon. Siitä tulee vettynyt ja pullottava, kuvailee Stam1na.

Stam1na julkaisi viidennen pitkäsoittonsa 8. helmikuuta. Nocebo myi heti julkaisunsa jälkeen kultalevyyn oikeuttavan määrän, yli 10 000 kappaletta. Yhtyeen kevätkiertue Irti arjesta 2012 päättyy tulevana viikonloppuna. Takki auki ilman housuja 2012 -kesäkiertuekalenteri alla.

Pe 25.5. Liekkirock, LeppävirtaLa 9.6. Kivenlahtirock, EspooLa 16.6. Provinssirock, SeinäjokiTo 21.6. Himos Festival, JämsäPe 22.6. Nummirock, KauhajokiLa 30.6. Jalkosalmirock, LemiLa 7.7. Ruisrock, TurkuTo 12.7. Tammerfest, TamperePe 13.7. Ilosaarirock, JoensuuLa 14.7. Pioneerifestivaali, KoriaPe 20.7. Wanaja Festival, HämeenlinnaLa 21.7. Saimaa Open Air, LappeenrantaPe 27.7. Kuopio Rock Cock, KuopioLa 28.7. Qstock, OuluPe 3.8. Myötätuulirock, VantaaLa 4.8. Porispere, PoriPe 10.8. Simerock, RovaniemiLa 11.8. Jurassicrock, Mikkeli