Teho-osasto -sarjan komistus pidätettiin – kahlitsi itsensä taloon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suuren suosion ympäri maailmaa saanut tekevisiosarja Teho-osasto päättyi vuonna 2009. Sarja antoi aikanaan puhtia monien näyttelijöiden urille, kuten esimerkiksi George Clooneylle. Äskettäin mielenosoituksessa pidätetyn Clooneyn lisäksi nyt myös eräs toinen sarjan tähdistä on joutunut putkaan.

E! Online -sivusto kertoo, kuinka lääkäri John Carterina Teho-osastossa nähty Noah Wyle on pidätetty Washington D.C:ssä Yhdysvalloissa mielenosoituksen yhteydessä. Kyseessä oli ollut invalidien oikeuksia puolustavan ADAPT-järjestön mielenosoitus, jonka 77 osallistujasta kaikki pidätettiin. Mielenosoittajat olivat kiinnittäneet itsensä käsiraudoilla valtion toimistotaloon.

Jokainen mielenosoittaja, suosikkinäyttelijä Wyle mukaanlukien, pidätettiin sopimattoman käytöksen takia. 40-vuotias näyttelijä on aiemminkin osallistunut hyväntekeväisyyteen, esimerkiksi vuonna 2009 mies liittyi Maailman luonnonsäätion eli WWF:n julkisten tukijoiden joukkoon. Suosikkisarja Teho-osaston jälkeen Wyle on nähty muun muassa The Librarian -elokuvissa.