Teinitähdellä seksikohtaus Nicole Kidmanin kanssa: ”Elämäni kohokohta!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Elokuvatähti Zac Efron joutui äskettäin noloon tilanteeseen, kun hän pudotti kondomin taskustaan punaiselle matolle The Lorax -lastenelokuvan ensi-illassa. Kondomimokan jälkeen entinen teinitähti piti valistuspuheen ehkäisyn käytöstä.

Nyt High School Musical -teinielokuvien päätähti on kommentoinut tulevaa The Paperboy -elokuvaansa, jota hän tähdittää muun muassa Nicole Kidmanin kanssa. Kyseisessä elokuvassa parivaljakon välillä tullaan näkemään kuumia seksikohtauksia. Efron onkin nyt kertonut yhdysvaltalaisessa Daybreak-televisio-ohjelmassa, kuinka hänen mielestään Kidman on upea.

– Se oli kaikkea mistä unelmoin. Hän oli niin mukava ihminen. Nipistin itseäni joka päivä, varsinkin tehtyäni seksikohtauksia Nicole Kidmanin kanssa. Se oli elämäni kohokohta, Zac Efron kertoo ohjelmassa.

The Paperboy saa ensi-iltansa ensi kuussa Cannesin elokuvajuhlilla Ranskassa. Samannimiseen kirjaan perustuvan elokuvan muina päätähtinä tullaan näkemään 2012-elokuvastakin tunnettu John Cusack, ja esimerkiksi Kuinka hukata kundi 10 päivässä -elokuvassa nähty Matthew McConaughey.

Zac Efron seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin, Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin ja näyttelijätär Lily Collinsiin.