Kissan raju hyökkäys videolle – raivostui ruoka-automaatille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikeistä julkaistaan verkossa päivittäin huimia määriä kuva- ja videomateriaalia. Jotkut videoista nousevat esiin harmaasta massasta poikkeavuutensa ansiosta. Nyt verkossa saadaan ihmetellä videota, jossa kissa saa harvinaisen pitkäkestoisen ja rajun raivokohtauksen.

Kissa on ilmeisen suivaantunut yksityisasunnon keittiön nurkassa kököttävälle ruoka-automaatille, joka ei ilmeisesti sen mielestä anna tarpeeksi herkkuja. Kissa on ottanut oppia ihmisistä, jotka ryhtyvät potkimaan esimerkiksi limuautomaattia mikäli se ei toimi. Nelijalkainen nimittäin juoksee lukuisia kertoja automaattia päin hurjaa vauhtia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat