Koiran kokoinen rotta kiinni: ”Lapiokin hajosi”

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Espoon Tapiolassa käytiin taannoin historiallisen suurta rottasotaa, kun rotat lähtivät liikkeelle rakennustyömaiden takia ja etsivät uusia elinmahdollisuuksia. Tapiolassa on vähintäänkin satoja yksilöitä, mutta niiden koko ei ole ainakaan vielä paisunut kovinkaan suureksi.

Kuva: YouTube

Britanniassa tilanne on nyt ollut aivan toinen, sillä siellä on jäänyt satimeen valtava jättiläisrotta. Koillis-Englannissa saatiin nimittäin surmattua pienen koiran kokoinen jättiläisrotta, jota nostettaessa lapiokin hajosi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat