Nainen tarjosi seksiä – palkaksi McDonald’sin nuggetit

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla kuulee silloin tällöin uutisia, joissa ihmiset ovat tarjonneet seksiä mitä erikoisimmista syistä. Äskettäin uutisoimme amerikkalaisesta prostituoidusta, joka vaati palkkionsa McDonald’sin hampurilaisina.

Nyt verkossa leviää uutinen, jonka mukaan eräs nainen pidätettiin, koska hän tarjosi seksiä saadakseen McDonald’sin nuggetteja. Khadijah Baseer -niminen nainen availi asiakkaiden autojen ovia McDonald’sin autokaistalla Los Angelesissa. Baseer ehdotti ihmisille härskiä vaihtokauppaa pikaruokaa saadakseen.

Naisen mieleen olivat erityisesti ravintolan tunnetut kananuggetit. Silminnäkijän mukaan naisen erikoisesta käytöksestä ilmoitettiin ravintolan johdolle. Baseer pidätettiin lopulta epäiltynä prostituutiosta, uutisoi CBS Los Angeles -sivusto.