Onko ”Jack Bauerilla” kaikki hyvin? Ulvoo nettivideolla koiransa kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun 24-sarjan fanien odotus päättyi tässä kuussa, kun sarjan elokuvaversion kuvaaminen varmistui. Elokuvan ohjaaja Brian Grazerin mukaan odotettu 24-elokuva saa ensi-iltansa ensi vuonna. Sarjan kiistaton fanisuosikki on sen päätähti Jack Bauer, joka sarjassa kykenee ilmiömäiseen toimintaan.

Fanit ovat saattaneet silloin tällöin spekuloida mitä ikoninen kovis ”Jack Bauer” tekee vapaa-ajallaan. Nyt siihen on saatu vastaus, kun 44-vuotias 24-päätähti Kiefer Sutherland on kuvattu erikoisella videollaan, mikä selvästi kertoo siitä, että miehellä on liikaa vapaa-aikaa käytettävänään. Hulvattomalla videolla tähti nimittäin soittaa kitaraa ja ulvoo yhdessä koiransa kanssa.

Kiefer Sutherland erosi äskettäin tyttöystävästään Siobhan Bonnouvrierista. Näyttelijä ja Allure-lehden esimies ehtivät seurustella kolmen vuoden ajan. Viime aikoina heidän huhuttiin menevän naimisiin, mutta erouutinen kertoi kuitenkin suhteen tilasta hieman toisin. Tähti on ollut aikoinaan kihloissa näyttelijäkaunotar Julia Robertsin kanssa, mutta kihlaus päättyi kolme päivää ennen häitä.