Rihanna jäi kiinni biisihuijauksesta – yllättyi itsekin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna joutui aiemmin tällä viikolla jälleen huumekohun keskiöön, kun hän julkaisi epäilyttäviä bilekuvia verkossa. Kuvissa nähdään, kuinka Coachella-musiikkifestivaaleilla juhlinut neitokainen on kaatanut turvamiehensä pään päälle valkoista jauhetta.

Nyt poptähti on jäänyt kiinni biisihuijauksesta vieraillessaan Australiassa Hamish and Andy -nimisessä radio-ohjelmassa. Rihanna ei ollut ensimmäistä kertaa miesten haastattelussa, ja edellisellä vierailulla miehet antoivat hänelle ajatuksen, jota Rihanna lupasi olla käyttämättä.

– Jos kuulemme ”rappappappappan” jossain kappaleessasi, tiedämme mistä sen keksit, radiotähti totesi.

– En tekisi sitä teille, Rihanna vastasi.

Toisin kuitenkin kävi, sillä supertähden sittemmin julkaistussa kappaleessa on juuri vastaava kohta.

– Rikoin lupaukseni, Rihanna myönsi itsekin yllättyneenä.

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.