Teinitähti Robin sai oman fanilehden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Otavamedia Oy julkaisee toukokuussa erikoislehden suureen suosioon nousseesta laulajatähti Robinista. Lehti toteutetaan yhteistyössä Robinin ja Universal Musicin kanssa. Koululainen-lehden konseptiin tehty lehti on suunniteltu Robinin faneille nuorimmasta vanhimpaan.

– Robin on ilmiönä ainutlaatuinen Suomen mittakaavassa. halusimme tehdä fanilehden, josta riittää iloa pidemmäksikin aikaa. Lehdessä on muun muassa lukuisia reportaaseja, Robinin kuulumisia sekä tietysti ne tärkeimmät, fanijulisteet ja ihailijakuvat, Otavamedian lasten- ja nuortenlehtiryhmän päätoimittaja Ville Kormilainen sanoo.

– Robin on loistava nuori artisti, joka on pyörremyrskyn lailla valloittanut faniensa suosion ja suosio jatkaa vain kasvamistaan. Toivomme Robinin tuovan kaikille faneille positiivisuutta sekä yllätyksellisyyttä arkeen, niin musiikin kuin muun fani-materiaalin välityksellä, Universal Music Finlandin toimitusjohtaja Jarkko Nordlund lisää.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat