Onko tässä Suomen rap-taivaan uusi tähti?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Porvoosta kotoisin oleva räppäri Tuomas Kauhanen on nousemassa parhaillaan Suomen rap-taivaan uudeksi nimeksi. Näkökulma -ja Area 04 Fam -yhtyeissä vaikuttava räppäri on tehnyt musiikkia jo 12 vuoden ajan, mutta tänä vuonna miestä voi odottaa todellinen läpimurto koko kansan tietoisuuteen.

Nykyään Helsingissä asuva Tuomas Kauhanen esiintyi viikonloppuna Cheekin Sokka irti -albumin levynjulkaisukeikalla lämmittelijänä. Stara tapasi räppärin The Circus -yökerhossa ennen keikkaa ja kyseli tältä pikaisesti päällimmäisiä fiiliksiä uudesta musiikista ja sen vastaanotosta.

– Toivon parasta ja pelkään pahinta. Olen tehnyt omasta mielestäni hyviä biisejä ja toivon, että ihmiset kuulisivat ne. Loppupelissä kansahan sen päättää, onko joku hyvä vai huono, Tuomas Kauhanen kertoi Staralle.

– Albumini julkaistaan elokuussa. Levyllä on vasta työnimi, ei niinkään virallinen. Biisejä on tehty jo 50, mutta albumin kappaleet alkavat olla jo kasassa, räppäri kertoi.

Räppäri esitti keikalla tulevan albuminsa debyyttisinglen 1985 ja Miksi naiset rakastuvat renttuihin -kappaleensa. 27-vuotias Tuomas Kauhanen herätteli yökerhon yleisön villiksi vakuuttavalla esiintymisellään. Debyyttisinglen musiikkivideo julkaistiin 17. huhtikuuta YouTube-palvelussa ja se on saanut tähän mennessä 26.000 katselukertaa.