Surffari kuvasi uskomattoman näyn: Hämähäkki söi käärmeen!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Australia on tunnetusti maa, jonka luonnosta löytyy toinen toistaan kiehtovampia – ja pelottavampia – eläimiä. Nyt verkossa ihmetellään tapausta, joka saatiin kuvattua Freshwaterissa Cape Yorkin kansallispuistossa.

Leijasurffari Ant Hadleigh oli kävelemässä kansallispuistossa, kun hän huomasi jotain todella erikoista. Aivan kuin hämähäkki olisi ottanut kiinni käärmeen. Lähemmässä tarkastelussa lähes hullunkurinen ensivaikutelma osoittautui todeksi, sillä hämähäkki oli tosiaan pyydystänyt puolimetrisen ruskean käärmeen ja oli parhaillaan syömässä sitä.

– Se oli minusta uskomatonta. Muutaman kerran käärme pääsi irti hämähäkistä ja iski, mutta hämähäkki ehti suojaan. Olisin lyönyt vetoa käärmeen puolesta erityisesti siksi että se oli iso. Lopulta käärme kuoli ja näin kuinka hämähäkki pureskeli sitä ja kuinka käärmen sisuskaluissa kupli, Ant Hadleigh kertoi The Cairns Post -lehdelle.