Cheek paljasti: Tästä syystä ”Sokka irti”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomalaisen hiphopin kiintotähti Cheek julkaisi uuden Sokka irti -albuminsa 18. huhtikuuta. Stara kävi katsastamassa Helsingin The Circus -klubilla räppärin uuden albumin julkaisukeikan.

Haastattelussa räppäri kertoi tiettyjen kappaleiden nousseen uudelta albumiltaan omiksi suosikeikseen. Samalla hän paljasti miten albumin nimi syntyi.

– Pidän enemmän levyn sielukkaimmista kappaleista, kuten Anna mä meen ja Liian viilee. Ne kuuluvat suosikkeihini. Joka levyltä tärkeimmiksi kappaleiksi nousevat yleensä ne, missä olen antanut lyriikoilta ja tekstipuolelta enemmän itsestäni, Cheek kertoi.

– Levyn nimi keksittiin Sokka irti -nimisen kappaleen jälkeen. Idea lähti siitä, kun kaveripiirini jankutti pitkään ”Tänään lähtee sokka irti” -lausahdusta. Sanoin kavereilleni, että tuon pätkän aion vielä käyttää jossain. Siitä tulikin biisi ja mielestäni se kuvaa parhaiten koko albumia. Ideana oli tehdä räjähtävä pakkaus, jossa annetaan ikään kuin ”all-out” tekstipuolelta ja biittipuolelta, Cheek kertoi.