Naisräppärin video sensuroidaan? ”Liian tuhma televisioon”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj poisti aiemmin tässä kuussa Twitter-tilinsä kostoksi eräälle fanilleen. Tähti nimittäin raivostui, kun eräs ihailija julkaisi verkossa Minajin uuden albumin julkaisemattomia biisejä.

Nyt 29-vuotias näyttävä neitokainen kertoi Starships-kappaleensa musiikkivideon olevan purkissa. Nicki Minajin mukaan musiikkivideon julkaiseminen on venynyt, koska hän halusi tehdä sen sisältöön viime hetken muutoksia. Tähti kertoi, että musiikkivideo voi olla ”liian tuhma televisioon”.

– Musiikkivideoni on nyt virallisesti valmis. Halusin muuttaa sen sisältöä viime hetkillä, mutta lupaan, että video julkaistaan ensi viikon alussa. Se voi kylläkin olla liian tuhma televisioon, Nicki Minaj kertoi Capital FM -radiokanavalle.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.