6-vuotiaan autistisen pikkupojan pianonsoitto älllistyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuukausina monet pikkulapset ovat esitelleet uskomattoman hienoja esityksiään YouTube-videoilla, ja erityisen paljon ovat kunnostautuneet 8-vuotiaat lahjakkuudet. Nyt on kuitenkin vuorossa kuusivuotias autistinen pikkupoika, joka osoittautunut tullut nuoresta iästään huolimatta lahjakkaaksi pianistiksi.

Kuusivuotias Ethan esittelee kotivideollaan taitojaan Billy Joelin tunnetun Piano Man -hitin merkeissä. Samaan aikaan hänen isänsä soittaa vieressä kitaraa ja laulaa. Tässä pikkumiehessä on siis potentiaalia tulevaisuuden tähdeksi. Alla vielä toinenkin esitys, jossa Ethan esittää A-ha -yhtyeen kappaleen Take On Me.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat