Julkkisbileistä ei muhkeita muotoja puuttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisnaiset ovat kautta aikojen käyttäneet muotojaan hyväkseen saadakseen huomiota sekä miehiltä että medioilta. Usein tuntemattomimmat julkkistähdet paljastavat eniten, ja paljastuskuvien myötä onkin saatu viihdemaailmaan myös useita a-sarjan tähtiä.

Nyt englantilaiset saippusarjojen tähdet ja muut julkkikset ovat kokoontuneet juhlimaan Lontooseen British Soap Awards 2012 -palkintogaalaa. ITV-televisiokanavan studioilla järjestetyissä juhlissa nähtiin poikkeuksellisen paljon antavia asuja ja rohkeita rintamuksia, sillä monet tähdistä olivat vain millien päässä vilauksista. Kuvissa nähdään millaisissa asuissa Stephanie Davies, Holly Jay Bowes, Tameka Empson, Catherine Tyldesley ja Preeya Kalidas saapuivat punaiselle matolle.