Ilmoitus Oikotiellä: ”Myydään kauhukammari, pihapiirissä hautausmaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Asuntoilmoittelun markkinat ovat menneet alkuvuoden aikana uusiksi, kun Alma Median Etuovi.com menetti ilmoituksensa kiinteistövälittäjien omalle Jokakoti.fi -verkkopalvelulle. Kävijämäärällä mitattuna maan suurin luokiteltujen ilmoitusten verkkopalvelu on Sanoman Oikotie.fi.

Parhaillaan Oikotiellä nähdään poikkeuksellisen suorasukaisesti tehty myynti-ilmoitus, jossa kaupataan ”kauhukammaria”. Ilmoituksessa kerrotaan, että pihapiiristä löytyy hautausmaa ja ”karmaiseva saunarakennus”. Talon esittely suoritetaan mieluiten auringonlaskun jälkeen.

– Kauppaan kuuluu verenpunainen bemari pressulla, sekä uudet kesärenkaat tai talvirenkaat ilman nastoja! Komean sisäänkäynnin kruunaa lahoava portaikko. Ja ikkunan raikkaan siniset suojamuovit uusittu lähiaikoina. Talon alin hirsikerros on umpi mätä ja katto vuotaa takuuvarmasti, ilmoituksessa todetaan.

Kuva: Oikotie