Jessica Simpsonin synnytytys hämmentä: ”Alan olla kärsimätön”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan. Tähden raskaudesta spekuloitiin julkisuudessa paljon ennen kuin Simpson viimein vahvisti raskautensa viime lokakuussa. Viimeisillään raskaana oleva laulajatar poseeraasi äskettäin Elle-lehdelle alastomana.

Nyt muut julkkikset ovat ilmaisseet huolensa Simpsonin pitkään kestäneestä raskaudesta. Valtavan vauvavatsan itselleen raskauden myötä saanut Simpson on näyttänyt jo kuukausia siltä, kuin hän olisi viimeisillään raskaana.

– Joko Jessica Simpson on saanut vauvansa? Alan olla kärsimätön, Katy Perry kirjoitti Twitter-blogissaan.

Näyttelijätär ja stand up -koomikko Chelsea Handler puolestaan paljasti omassa Twitter-blogissaan alkavansa huolestua siitä, ettei Simpson ole vieläkään synnyttänyt. Simpsonin vauvamahan koosta päätellen synnytyksen hetki on kuitenkin käsillä aivan näinä päivinä.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Taannoin 31-vuotias laulaja järjesti julkkisäitejä vilisevät vauvakutsut pian syntyvän lapsensa kunniaksi. Rikkaan julkkiskaunottaren perhe kasvaa huhujen mukaan tyttövauvalla, sillä tuleva äiti sai vauvakutsuillaan lahjaksi lukuisia pinkkejä lahjapaketteja.