Karhu putosi puusta – katso YouTube-hitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Coloradossa sijaitsevan Boulderin kaupungin yliopiston kampuksella sattui tällä viikolla erikoinen tapaus, kun suurikokoinen karhu oli eksynyt alueelle. Viranomaisia paetakseen se kiipesi puuhun.

Viranomaisten täytyi ampua karhua kahdella nukutusnuolella ennen kuin se saatiin alas puusta. Tapauksesta kuvattu video on nyt noussut nettihitiksi ja se on esitetty myös monien maiden televisiokanavilla. Karhu nimittäin ikuistettiin, kun se oli putoamassa puun alle tuodulle pehmeälle patjalle. Myöhemmin karhu vapautettiin takaisin luontoon.
 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat