Suomalaislaulajaa ylistetään Yhdysvalloissa: ”Täydellinen diiva”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen oopperalaulaja Karita Mattila on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran maailman oopperalavoilla. Parhaillaan hän esiintyy New Yorkissa, jossa hän on nyt saanut huikean vastaanoton perjantaisesta ensi-illastaan.

– Tällä kaudella kesti seitsemän kuukautta, että Metropolitan Ooppera kykeni tarjoamaan täydellisen tyydyttävän diiva-hetken. Karita Mattila teki parhaan esityksen ikuisuuksiin. Hän muistutti Marilyn Monroeta esittävää Madonnaa. Ei ollut siis ihme, että kaikki miehet puhuivat hänestä, esimerkiksi Yahoo! News hehkutti vuolaasti suomalaistähteä.

Karita Mattila nähdään 11 vuoden tauon jälkeen Metropolitan Oopperaan palanneessa The Makropulos Case -esityksessä, jossa hän esittää Emilia Martyn roolia. Mattila on nähty samalla maineikkaalla lavalla aiemminkin useissa eri oopperoissa.