Kim ahtoi jättipeppunsa kireisiin housuihin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian nousi aikoinaan julkkistähdeksi peppunsa ja seksivideonsa myötä. Sittemmin neitokaisen muhkea takamus on muun muuassa äänestetty viihdemaailman parhaimmaksi ja isoimmaksi pepuksi.

Nyt 31-vuotias Kim Kardashian sai lukittua ohikulkijoiden katseet takamukseensa New Yorkissa. Realitykaunotar oli nimittäin pukeutunut tiukkoihin housuihin, jotka korostivat hänen muhkeaa takamustaan. Kim nähdään otoksissa vilkuttelemassa paparazzeille selkäpuoli kameroille suunnattuna, joten neitokaisen takapuoli ei jäänyt keneltäkään huomaamatta.Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.