Lentokenttä palkkasi cheerleaderit matkustajia viihdyttämään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentokentällä odottelu on harvemmin mukavaa puuhaa, varsinkin jos lentoa joutuu odottamaan muualla kuin loungessa. Nyt kiinalainen lentokenttä on päättänyt tarjota matkustajille uudenlaista silmäniloa.

Dalianin kansainvälinen lentokenttä on nimittäin pestannut joukkueellisen cheerleadereita viihdyttämään matkustajia vauhdikkailla esityksillään.

Cheerleaderit tilattiin ensimmäisen kerran paikalle, kun sankka sumu peitti lentokentän alleen useiksi päiviksi ja viivästytti suuren määrän lentoja. Kentällä oli pahimmillaan jumissa noin 4.500 matkustajaa. Sumun hälvettyä cheerleaderit ovat jatkaneet esityksiään lentokentällä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat