Mies jätti – hammaslääkärinainen repi kaikki hampaat suusta

Ohhoh! · Stara.fi

Ihmissuhteen päättyminen ei ole koskaan helppoa, mutta ero ei ole kuitenkaan koskaan peruste väkivallalle. Nyt Puolassa on sattunut hyvin erikoinen tapaus, jossa nainen kosti miehen eroamisen poikkeuksellisen rajulla tavalla.

Hammaslääkärinä toimiva 34-vuotias Anna Mackowiak sai kuulla 45-vuotiaalta miesystävältään Marek Olszewskilta, että hän päättää ihmissuhteen toisen naisen takia. Muutaman päivän kuluttua mies tuli naisen klinikalle potilaaksi, koska hänellä oli hammaskipuja. Nainen nukutti potilaan, mutta hampaan korjaamisen sijaan hän repi entisen miesystävänsä suusta kaikki hampaat irti.

– Yritin olla ammattimainen ja erottaa työn tunteistani. Mutta kun näin hänen makaavan siinä niin ajattelin, että mikä kusipää, hammaslääkäri kertoi tapahtumista Telegraph-lehden mukaan.

Mies heräsi operaation jälkeen suu kiinnitettynä sideharsolla, eikä hän tuntenut lainkaan hampaitaan. Sittemmin miehen uusi naisystävänsä on jättänyt hänet, koska ei voinut seurustella hampaattoman miehen kanssa. Hammaslääkäriä odottaa nyt jopa kolmen vuoden vankilatuomio.