Katie Price jälleen kihloihin – kolmas kerta toden sanoo?

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Realitytähti Katie Price eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti paljasti taannoin yrittävänsä jälleen saada jalansijaa musiikkialalla, sillä kaunotar aikoo julkaista piakkoin uuden levyn.

Nyt Pricen kerrotaan suunnittelevan jälleen avioliittoon astumista, sillä hän on kihlautunut on/off -poikaystävänsä Leandro Pennan kanssa. Pennan kerrotaan kosineen povipommia heidän yhteisellä hiihtoreissullaan, The Daily Mail uutisoi. Jos avioliitto toteutuu, olisi se jo Pricen kolmas avioliitto seitsemän vuoden sisään.

Price ja Penna ovat ehtineet lyhyen suhteensa aikana jo eroamaankin. 33-vuotias Price erosi itseään kahdeksan vuotta nuoremmasta argentiinalaismallista viime vuoden lokakuussa lyhyen seurustelun päätteeksi. Pariskunnan yhteenpalaamisesta spekuloitiin pitkään, sillä kaksikko kuvattiin toistuvasti yhdessä. Pennan huhuttiin kosineen Pricea jo viime jouluna pariskunnan välirikon aikana, mutta vahvistusta parin kihlaukselle ei kuitenkaan tuolloin annettu.

Pricen viimeisin avioliitto päättyi virallisesti vasta maaliskuussa, kun Pricen ja vapaapainija Alex Reidin avioero astui virallisesti voimaan. Pariskunta avioitui Las Vegasissa vuoden 2010 helmikuussa vain lyhyen seurustelun jälkeen. Viimeisimmän eronsa tiimellyksessä Price vannoi harkitsevansa pitkään ennen seuraavaan avioliittoon astumista.