Rattijuopon tappavan vaarallinen kaahailu videolle

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Rattijuoppojen määrä lisääntyy Suomessakin jälleen kesän kynnyksellä, ja juovuksissa ratin taakse istuvat aiheuttavat tulevanakin kesänä todennäköisesti useita kuolonuhreja. Nyt Yhdysvalloissa on kuvattu tositapahtuma, jossa rattijuoppo oli aiheuttaa useita vakavia onnettomuuksia.

Kuva: YouTube

Maastoautolla liikkeellä ollut kuljettaja nähdään perässään tulleen auton kuvaamana kaahailemassa täyden kahden kaistan leveydeltä. Tällä kertaa tapaus päättyi onnellisesti, sillä ainoa loukkaantunut oli kuljettaja itse. Ainekset olivat kuitenkin paljon pahempaankin, sillä törmäykset vastaantuleviin olivat hyvin lähellä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat