Sekspertti kertoo: Näin lähetät seksiviestejä oikein

Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkapuhelinten myötä viestittely on muuttunut parissakymmenessä vuodessa huimasti. Esimerkiksi seksiviestit ovat olleet viime aikoina kovasti otsikoissa erityisesti teini-ikäisten käyttäjien osalta.

Nyt tuore brittitutkimus paljasti, että peräti yksi viidestä lähettää säännöllisesti seksuaalisväritteisiä viestejä jollekin muulle kuin omalle kumppanilleen. Lisäksi Recombu.com -sivuston kyselytutkimuksessa selvisi, että peräti 60 prosenttia naisista tarkastaa ajoittain kumppaninsa kännykän viestit.

The Sun -lehdessä sekspertti Tracey Cox kertoo nyt vinkit onnistuneisiin seksiviesteihin. Ensinnäkin tärkeintä on tarkastaa vastaanottajan nimi ainakin kolme kertaa ennen lähetystä. Toiseksi on tärkeä miettiä tarkkaan viestin sisällön sopivuus kulloiseenkin tilanteeseen ja ajankohtaan. Kolmanneksi liian rumia sanoja kannattaa välttää varsinkin viestittelyn alkuvaiheessa. Lisäksi hän muistuttaa, että kohteliaisuuteen tulee aina muistaa myös vastata.