Teinipoppari osti hulppean öky-Audin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi yrittää parhaillaan tehdä läpimurtoa maailman tärkeimmillä musiikkimarkkinoilla Yhdysvalloissa. Äskettäin yhtye ylitti miljoonan myydyn levyn rajan.

Nyt poikabändin 18-vuotias Harry Styles on ostanut itselleen hulppean Audi R8 –merkkisen urheiluauton. Katso kuvat tästä. Vastikään ajokortin hankkinellee teinipopparille auto on jo toinen, sillä tähän asti hänet on nähty Range Rover –maasturin ratissa. Laulaja esitteli uutta urheiluautoaan muun muuassa faneilleen, jotka olivat leiriytyneet hänen vanhempiensa Cheshiressä sijaitsevan kodin edustalle.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa. Äskettäin levy-yhtiön pomot halusivat varjella bändin puhtoista imagoa ja kielsivät One Directionin sinkkupojilta seksin harrastamisen kiertueen aikana.