Aamu-tv:ssä hulvattomia sananmuunnoksia: ”Vappuna simaa liittimiin” – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Suomessa juhlitaan vappuaattoa railakkaissa ja ainakin vielä toistaiseksi aurinkoisissa tunnelmissa. Yleisradion Aamu-tv:n haastattelussa vapputunnelmaan katsojia viritteli kotimainen laulajaveteraani Jussi ”Kullervo Pellinen” Raittinen, joka on harrastanut sananmuunnoksia jo vuosikymmenien ajan.

– Näin vappuna täytyy varoa, ettei mene simaa liittimiin, Jussi Raittinen neuvoi juhlijoita.

Päivän politiikkakin sai osansa.

– Kantapeikkomme Sotainen on nyt ihan sitä mieltä, että vinyylit ja CD-levyt ovat ihan historiaa. Tämä on hyvin huolestuttava juttu. Kuin myös tämä, että työministerimme taitaa olla sellainen surkea töihinottaja, Raittinen jatkoi.

Jussi Raittinen oli kertomassa sananmuunnoksien lisäksi myös erään klassikkolevyn uudesta painoksesta, sillä alunperin vuonna 1971 julkaistu sananmuunnoksiin perustuva Lokki kivellä -levy on nyt tehnyt uuden tulemisen. Katso Raittisen hulvaton haastattelu tästä linkistä.