Koulun opettaja jäi nolosti kiinni – salakuvasi riisuvia teinityttöjä

Ohhoh! · Stara.fi

Opettajien ja oppilaiden väliset suhteet ovat olleet viime aikoina kovasti esillä, kun uusia tapauksia on tullut julkisuuteen viikoittain. Nyt vuorossa on ollut katolisen yläasteen opettaja, joka oli kuvannut salaa koulunsa teini-ikäisiä tyttöjä riisumassa.

Pienenpienellä piilokameralla tyttöjä kuvannut 33-vuotias opettaja jäi lopulta kiinni, kun hän hukkasi iPad-tietokoneensa Walmart-kaupassa. Salaa otetut kuvat olivat iPadissä, joten laitteen löytäjä huomasi kuvat alastomista tytöistä. Löytäjä oli vienyt laitteen poliisille ja ilmoittanut samalla sen sisältä löytyneistä kuvista.

Opettaja paikansi laitteen löytäjän asunnosta nopeasti, ja pian hän olikin jo noutamassa laitetta. Opettaja ehti poistaa laitteesta muutamia kuvia ennen kuin poliisit ehtivät paikalle, WKMG uutisoi. Mies on sittemmin saanut potkut työstään opettajana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat