Miss USA -kilpailija pahoinpiteli poikaystävänsä – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikilpailijat ovat usein varsinaisia naapurintyttöjä, joihin ei kovin helposti voida yhdistää mitään negatiivista saati rikollista. Poikkeukset vahvistavat kuitenkin säännöt, ja viime aikoina näitä poikkeuksia on ilmaantunut varsin paljon.

Tuorein tapaus on Miss New Hampshire 2010 -voittaja Nicole Houde, joka on nyt pidätetty poikaystävänsä pahoinpitelystä epäiltynä. 26-vuotiaan eitokaisen kerrotaan purreen ja kynsineen 33-vuotiasta poikaystäväänsä riidan aikana, CBS Boston uutisoi.

Riita oli niin raju, että paikalle jouduttiin soittamaan poliisit, jotka veivät Houden lopulta putkaan rauhoittumaan. Miss USA -kilpailuun voittonsa myötä aikoinaan osallistunut missikaunotar epäili, että hänen poikaystävällään on toinen nainen. Riita päättyi lopulta verisesti ja missin putkareissuun.