Naisella yhteensä vain neljä sormea – näyttävä pianoesitys verkkoon

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukemattomia esimerkkejä tapauksista, joissa invalidit ovat osoittaneet suoriutuvansa lähes mahdottomista toimenpiteistä vammoistaan huolimatta. Eräs tällainen esimerkki löytyy Etelä-Koreasta, jossa nelisorminen nainen on osoittanut olevansa taitava pianisti.

26-vuotias Lee Hee-Ah syntyi siten, että hänellä oli vain kaksi sormea kummassakin kädessä ja molemmat jalat päättyvät polviin. Aivan heti hänelle ei siis veikattu pianistin ammattia, mutta musiikillisesti lahjakas nuori nainen osoitti, että sekin on mahdollista.

Seitsemänvuotiaana pianonsoiton aloittanut lahjakkuus omisti elämänsä pianolle ja lopputulos on upeaa katsottavaa ja kuultavaa. Korealaisille Lee Hee-Ah on jo tuttu tähti, sillä hän on julkaissut urallaan albumillisen esittämäänsä klassista musiikkia ja hänet on nähty peräti 200 konsertin tähtenä, joista ikimuistoisin oli yhdessä Lontoon filharmonisen orkesterin kanssa.