Nolouden huippu: Näitä mainoksia et haluaisi nähdä paikan päällä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Mainoskampanjoiden on tarkoitus saada ihmisten maksimaalinen huomio ja jäädä myös ihmisten mieliin. Siksi niissä joudutaan alinomaan tavoittelemaan hyvän maun rajoja. Nyt verkossa on julkaistu kuvakooste mainoksista, jotka saattavat aiheuttaa hämmennyksen tunteita niiden katsojille.

Kuvasarjassa nähdään muun muuassa metron oveen liimattu deodorantti-mainos, jossa nainen pitää nenästään kiinni nyrpeä ilme kasvoillaan. Mainoksen edessä seisoo mies, joka pitää kättään metron keltaisessa kaiteessa kainalo mainokseen päin suunnattuna. Sivusta katsottuna mainoksen nainen näyttää tarjoavan mainostettavaa deodoranttia ”haisevalle” miehelle. Katso lista kuvineen tästä.

Kuvakoosteessa nähdään myös bussipysäkillä sijaitseva mainos, joka voi aiheuttaa hyvinkin noloja tilanteita. Bussipysäkki nimittäin toimii kuin henkilövaaka. Jos bussia odottava henkilö istahtaa pysäkin penkille, niin hänen painonsa ilmoitetaan pysäkin seinälle asennetussa näytössä. Mainoksen takana on Fitness First -laihdutusklinikka.