Rihanna sai odotetun elokuvaroolin – näyttelee roistoa toimintaelokuvassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna nähdään parhaillaan valkokankailla Battleship-toimintaelokuvassa, jossa neitokainen näyttelee Raikes-nimistä sotilasta. Taannoin laulajan lääkärit kehottivat Rihannaa vähentämään työntekoa hänen terveytensä vuoksi.

Nyt kovassa nosteessa elokuvamaailmassa oleva Rihanna on kiinnitetty huippusuositun elokuvasarjan tähdeksi. Rihanna tulee nimittäin näyttelemään roistoa The Fast and The Furious 6 –elokuvassa. Poptähti tullaan näkemään odotetussa elokuvassa muun muuassa näyttelijöiden Vin Dieselin ja Dwayne ”The Rock” Johnsonin rinnalla. Lähteen mukaan Rihanna vakuutti elokuvan ohjaajat roolityöllään Battleship-toimintateoksessa.

– Rihanna vakuutti elokuvaohjaajat näyttelijän taidoillaan Battleshipissä. Autoelokuvan käsikirjoittajien mielestä hän sopii rooliin täydellisesti. Tämä on vasta alkua, lähde kertoi The Sun –lehdelle.

The Fast and The Furious –elokuvasarjan uuden osan uskotaan saavan ensi-iltansa vuonna 2013 toukokuussa, mutta elokuvan kuvaukset alkavat jo ensi kuussa. Äskettäin elokuvien päätähti Vin Diesel paljasti haastattelussa, että kuudes osa tullaan jakamaan kahteen osaan tarinan laajuuden takia.

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.