BMW aiheutti miehelle kahden vuoden erektion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhan vitsin mukaan BMW olisi joillekin miespuolisille omistajilleen miehuuden jatke, mutta asiasta on tuskin tutkimustietoa saatavilla. Nyt eräs amerikkalainen mies on kuitenkin saanut omien sanojensa mukaan yhtiön tuotteesta erikoisen seurauksen.

Amerikkalaismies ajoi nimittäin taannoin BMW-merkkisellä moottoripyörällä neljän tunnin ajan. Tuon reissun jälkeen hänelle ilmaantui pitkäkestoinen jatkuva erektio, joka jatkui kahden vuoden ajan. Tämän erektion johdosta mies ei kyennyt harrastamaan seksiä. Nyt hän on haastanut sekä BMW:n että moottoripyörän istuimen valmistaneen Corbin-Pacificin oikeuteen, jossa hän vaatii korvauksia kokemastaan.

Miehen mukaan kyseessä oli ”priapism”, jossa erektio syntyy ilman seksuaalista stimulaatiota ja kestää pidempään kuin neljä tuntia. Tilanne voi jäädä pysyväksi, ellei sitä hoideta nopeasti. Tällä kertaa erektio kestikin peräti kahden vuoden ajan, CBS uutisoi.