Cheryl Cole avoimena: ”Olen nainen ja rakastan seksiä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime päivinä useat poptähdet ovat ryhtyneet yllättäen ylistämään julkisesti seksin ihanuutta. Ensimmäisenä asiasta puhui Rihanna, mutta sen jälkeen jo usemmatkin tähdet ovat olleet lausunnoissaan samoilla linjoilla.

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta soolouralle siirtynyt kaunotar tunnetaan nykyisin paremmin X Factor -ohjelman brittiversion ex-tuomarina. Hän sai taannoin yllättäen potkut tuomarin pestistään.

Nyt 29-vuotias poptähti avautui rakkauselämänsä yksityiskohdista haastattelussa. Neitokainen nimittäin kertoi muun muuassa rakastavansa seksiä ja haaveilevansa äitiydestä. Cheryl Colen mukaan hänellä on pakkomielle vauvoihin. Laulaja uskookin, että hänen elämänsä tärkein tarkoitus on saada lapsia.

– Olen nainen ja rakastan seksiä. En ole nyt kiinnostunut deittailemisesta, koska olen niin kiireinen, Cheryl Cole kertoi GQ-lehdelle.

Cheryl Cole paljasti äskettäin iskeneensä silmänsä Britannian prinssi Harryyn. Neitokainen on kuitenkin päättänyt pitää ihastuksensa vain ajatustasolla, sillä hän ei halua seurustella nuoremman miehen kanssa. Poptähti nimittäin pitäisi silloin itseään ”puumanaisena”.

Viime kesänä Cheryl Cole sijoittui viidenneksi Kaikkien aikojen kaunein brittinainen -äänestyksessä. Voittajaksi kyseisessä äänestyksessä nimettiin Audrey Hepburn ja perässä tulivat muun muuassa povipommi Kelly Brook, näyttelijätär Elizabeth Taylor ja herttuatar Kate Middleton. Hänet on myös äänestetty Britannian unelmien lentoseuralainen -äänestyksessä ykköseksi.