Jessica Simpson synnytti viimein lapsensa – tässä pienokaisen nimi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson on viimein synnyttänyt perheeseensä uuden lapsen. Tyttövauva Maxwell Drew Johnson syntyi varhain tänä aamuna. Jessica perheineen vahvisti syntymän ja pienokaisen nimen julkaisemassaan tiedotteessa.

Maxwell Drew Johnson on Eric Johnsonin ja Jessica Simpsonin ensimmäinen yhteinen lapsi. Valtavan vauvavatsan itselleen raskauden myötä saanut Simpson näytti jo kuukausia sitten siltä, kuin hän olisi viimeisillään raskaana. Julkkistähti ihmetteli itsekin synnytyksen viivästymistä.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Taannoin 31-vuotias laulaja järjesti julkkisäitejä vilisevät vauvakutsut lapsensa kunniaksi. Tuolloin pääteltiin, että tulokas olisi tyttö, sillä äiti sai vauvakutsuillaan lahjaksi lukuisia pinkkejä lahjapaketteja. Aavistus osui lopulta oikeaan.