Miten tässä näin kävi? Puu nielaisi polkupyörän ja moottoripyörän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin on kuvattu lukuisia puita, jotka ovat vuosikymmenien saatossa kasvaneet esimerkiksi vanhojen sähköjohtojen tai raja-aitojen ympärille. Ulkomailla hieman nopeammin kasvavat puut ovat kuitenkin onnistuneet vangita sisäänsä hieman suurempiakin esineitä.

Verkossa on jälleen levinnyt muutamia valokuvia, joissa nähdään kuinka puu on onnistunut kasvamaan sen juurelle jätetyn moottoripyörän ja polkupyörän ympärille. Viimeksi mainittu näyttää vuosikymmeniä vanhalta ja löytyy jostain syystä puusta parin metrin korkeudelta. Vastaavissa kuvissa nähdään myös esimerkiksi lukuisia puun sisään kadonneita liikennemerkkejä, jotka on joskus aikoinaan kiinnitetty puuhun.

Kuva: motonline.com.br
Kuva: EnviromentalGraffiti.com