Scarlett Johanssonin nakukuvat löytyivät helposti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson joutui viime vuonna hakkerin uhriksi, ja kiinni jäänyt tekijä joutui puolestaan vankilaan. Julkisuuteen vuotaneet alastonkuvat oli alunperin tarkoitettu leffakaunottaren ex-aviomiehelle. Sittemmin hakkeri saatiin kiinni ja tuomittiin.

Nyt 35-vuotias floridalainen hakkeri Christopher Chaney on kertonut tarinansa GQ-lehden haastattelussa. 60 vuodeksi vankilaan tuomittu rikollinen sai käsiinsä ja julkaisi verkossa Johanssonin lisäksi myös lukuisten muiden tähtien nakukuvia. Joukossa olivat esimerkiksi Mila Kunis, Christina Aguilera ja Ali Larter.

Hakkeri kertoi, että kuvien saaminen oli helppoa ja että siinä ei tarvittu kovinkaan merkittävää teknistä osaamista. Hän kertoi arvanneensa tähtien sähköpostiosoitteet ja salasanat niiden salasanavihjeiden avulla.  Vihjeinä oli esimerkiksi lemmikkien nimiä, äidin tyttönimiä, koulujen nimiä ja muita julkisia tietoja.

– Ensin etsin oikeat palaset ja sitten avasin lukot, hakkeri kertoi.

 

Näyttelijäpariskunta Scarlett Johanssonin ja Ryan Reynoldsin taannoisen eroilmoituksen jälkeen selvisi, että eroon liittyi myös Sandra Bullock. Reynoldsin nimittäin väitettiin olevan salasuhteessa avioliittonsa aikana The Proposal -elokuvan vastanäyttelijänsä Bullockin kanssa. Nykyään Reynolds viihtyy Gossip Girl -kaunotar Blake Livelyn kanssa.