Teekkarit pudotetaan hyiseen veteen Tampereella – katso livenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi juhlii parhaillaan vappupäivää monin tavoin, kun kaupungeissa on omat vappuperinteensä. Tampereella vappuperinteenä on jo vuodesta 1966 saakka ollut kastaa teekkarit Tammerkosken hyiseen veteen. Tämän vuoden tapahtumaa pääsee seuraamaan nyt myös reaaliajassa.

Teekkarikasteen paikka on tänä vuonna vaihtunut, ja nyt opiskelijoiden ”dippaukset” suoritetaan poikkeuksellisesti Ratinan suvannossa. Paikan vaihdos mahdollistaa nyt myös sen, että tilaisuutta pääsee seuraamaan reaaliajassa kymmenen minuutin väliein päivittyvällä Suomen ensimmäisellä panorama-nettikameralla osoitteessa tampere.skyviewlive.fi. Teekkarikaste alkoi kello 13.00 ja jatkuu arviolta kello 17.00 saakka.

Kuva: SkyView®, Flycam Oy