Glee-tähti pyörtyi punaisella matolla – syy yllättäen paparazzien niskoille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Fox-televisiokanavan suositun Glee-hittisarjan näyttelijät ovat nykyisin usein otsikoissa muun muuassa seurustelusuhteidensa merkeissä. Nyt musikaalisarjassa Mercedes Jones -roolihahmoa tähdittävän Amber Rileyn uutisoitiin menettäneen tajuntansa punaisella matolla Hollywoodissa.

Amber Riley nimittäin pyörtyi TV Academy of Arts and Sciences -gaalan punaisella matolla paparazzien takia. 26-vuotiaan neitokaisen mukaan yllättävän pyörtymisen syynä oli valokuvaajien räpsyvät salamavalot. Näyttelijä-laulaja ilmoitti Twitter-blogissaan myöhemmin samana päivänä olevansa kunnossa.

– Hei fanit, olen kunnossa. Valokuvaajien salamavalot alkoivat huimaamaan minua. Olen näköjään vielä amatööri punaisella matolla. Kiitos huolenpidosta, Amber Riley kirjoitti Twitter-blogissaan.

Los Angelesissa varttunut Amber Riley haki 17-vuotiaana American Idol -kykyjenetsintäkilpailuun, mutta ei päässyt jatkoon. Vuonna 2006 hän koe-esiintyi Dreamgirls-elokuvan Effie Whiten rooliin, mutta huippurooli annettiin näyttelijättären sijaan Jennifer Hudsonille. Amber Riley työstää parhaillaan debyyttialbumiaan.