Kate Upton häviävän pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpiin tähtiin on jo reilun vuoden ajan lukeutunut teini-ikäinen amerikkalaiskaunotar Kate Upton, joka toi vuosien tauon jälleen muotiin hieman totuttua muodokkaammat kaunottaret. Nykyisin hän on todellinen viihdelehtien lemmikki ympäri maailmaa.

Tällä kertaa kohukaunotar nähdään poikkeuksellisen pienissä bikineissä tanssimassa muotikuvaaja Terry Richardsonin asunnossa Rej3ctzin kappaletta Cat Daddy. Katen bikinien alaosa oli suorastaan häviävän pieni. Maalaistytöksi tunnustautuva Kate järkytti taannoin uskonnollisia piirejä esiintymällä The Three Stooges -elokuvassa puolialastomana nunnana.

Amerikkalainen Kate Upton nousi helmikuussa 2011 huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet uimapukunumeronsa malliksi. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.