Ohhoh, Madonna rinnat tyrkyllä estottomassa kansikuvassa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin kuningattareksi kutsuttu Madonna suivaantui aiemmin tänä vuonna YouTube-palvelulle, kun hänen Girl Gone Wild -kappaleensa musiikkivideolla annettiin 18 vuoden ikäraja, koska videolla nähdään alastomuutta. Nyt Madonna nähdään jälleen rohkeana, tällä kertaa Vanity Fair -lehden kannessa.

53-vuotias Madonna kertoi äskettäin haastattelussa yksityiskohtia hektisestä työaikataulustaan ja yksityiselämästään. Hän ajattelee välillä olevansa supernainen ja on pitänyt viime aikoina taukoa MDNA-markkinointikiertueelta, jotta voisi viettää aikaa lastensa kanssa. Madonnan mukaan hän on asettanut työaikataulunsa niin, ettei se häiritse hänen neljän lapsensa koulunkäyntiä.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single- ja albumimyynnillään. Yksi tähden viimeisimmistä isoista hiteistä on Hung Up -single, jota myytiin maailmanlaajuisesti yhdeksän miljoona kappaletta.