Rihanna nautiskeli märkänä bikineissä – paparazzit kuvasivat kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Neitokainen ei ole peitellyt sitä, että ei saa mielestään tarpeeksi toimintaa makuuhuoneessa.

Viime päivät 24-vuotias poptähti on lomaillut Havaijilla, jossa neitokainen on nyt päässyt nauttimaan myös rantaelämästä. Hänet on nimittäin viime päivinä kuvattu jo useampaankin otteeseen nauttimassa vesileikeistä ja surffilaudasta bikineissä.

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.