Viisivuotiaalle palovammoja solariumissa – poliisi pidätti äidin

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla tulee aika ajoin ilmi tapauksia, joissa perheenäitien kerrotaan tekevän hurjia kauneusoperaatioita pienille lapsilleen. Nyt eräs Yhdysvaltojen New Jerseyssä asuva perheenäiti on joutunut poliisien käsirautoihin, kun hän vei nuoren tyttönsä solariumiin kohtalokkain seurauksin.

44-vuotias Patricia Krentcil nimittäin aiheutti viisivuotiaalle tyttärelleen vakavia palovammoja, kun hän vei lapsensa salaa solariumiin ruskettumaan. Äidin toimet tulivat ilmi, kun pikkutytön päiväkotihoitaja huolestui nähtyään lapsen vartalossa pahoja palovammoja. Hoitaja soitti viranomaisille, jotka saivat tietää palovammojen johtuneen solariumin käytöstä.

WABC-televisiokanavan mukaan solarium-salongin työntekijät eivät huomanneet, että äiti oli laittanut tyttärensä rusketuslaitteeseen. Osavaltion lakien mukaan alle 14-vuotiaat eivät saa käyttää solariumia ja alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien lupa rusketuslaitteiden käyttöön. Poliisit pidättivät pikkutytön äidin, jonka kerrottiin järkyttyneen pidätyksestä.