Frankie Essex laihtui bikinikuntoon hetkessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britanniassa yksi uusimmista saippuasarjoista on nimeltään The Only Way Is Essex. Ohjelman kaunottaret ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon. Yksi heistä on Frankie Essex, joka on onnistunut pysyttelemään poissa kohuotsikoista.

Nyt 24-vuotias Frankie Essex kuvattiin mustissa bikineissä Marbellan auringossa. Vaalea kaunotar kertoi muutama viikko sitten haastattelussa, että hän aloittaa tiukan kuntokuurin kesää varten. Neitokaisen dieetti ja kuntoilu näyttää tehonneen, sillä hän on kiinteytynyt huimasti vain kahden viikon aikana. Katso kuvat tästä.

Frankie Essex on kertonut olevansa jojo-laihduttaja, koska hän kokeilee paljon dieettejä. Neitokaisen mukaan hän on aina tuntenut olonsa lihavaksi laihojen kollegojensa rinnalla. Realitytähti on kuitenkin nyt aloittanut uuden elämän terveellisen ruokavalion ja elämäntyylin parissa. Frankien mukaan hän tuntee olonsa paremmaksi kuin koskaan.