25-vuotias rocktähti yllätti: ”En jaksa odottaa, että menetän poikuuteni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa uutisoitiin taannoin suositun Kings of Leon -rockyhtyeen peruuttaneen koko kiertueensa ja mahdollisesti hajonneen. Syynä oli yhtyeen keulahahmon Caleb Followillin alkoholiongelma. Sittemmin laulajan bänditoverit passittivat keulahahmonsa vieroitushoitoon.

Nyt Kings of Leon -yhtyeen basistin Jared Followillin uutisoitiin kihlautuneen tyttöystävänsä Martha Pattersonin kanssa. 25-vuotias muusikko oli polvistunut muutama viikko sitten rakkaansa eteen heidän yhteisessä kodissaan Yhdysvaltojen Nashvillessä. Basisti kertoi ilouutisen faneilleen Twitter-blogissaan.

– Se on totta! Olen KIHLOISSA! En jaksa odottaa, että menetän poikuuteni, Jared Followill kirjoitti Twitter-blogissaan.

Jared Followill on seurustellut Martha Pattersonin kanssa tammikuusta lähtien ja hänen kerrotaan olevan korviaan myöten rakastunut kihlattuunsa. Basistin Caleb-veli meni viime vuonna naimisiin Victoria’s Secret -mallikaunotar Lily Alridgen kanssa.

Amerikkalainen Kings of Leon -yhtye perustettiin vuonna 1999 Nashvillessä. Veljesnelikon perustaman yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Sex on Fire, Use Somebody ja Notion. Kappaleet ovat erityisen suosittuja muun muuassa kykyjenetsintäkilpailuissa. Rock-yhtye on julkaissut viisi studioalbumia, joista tuorein, Come Around Sundown, julkaistiin vuonna 2010.