Matkustaja huomasi olevansa väärässä lentokoneessa – ryhtyi riehumaan

Matkailu Ohhoh! · Stara.fi

Junilla matkustettaessa tulee joskus vastaan tilanteita, joissa joku matkustajista on vahingossa hypännyt väärään junaan ja huomaa sen vasta junan lähdettyä jo liikkeelle. Vastaavaa tilannetta ei pitäisi voida tapahtua lentoliikenteessä, mutta poikkeus vahvistaa säännön.

Nyt nimittäin eräs filippiiniläinen 52-vuotias mies oli Cathay Pacificin siivin matkalla Bangkokista Libyaan, kun hän jostain syystä onnistui eksymään kokonaan väärään lentokoneeseen. Hän oli nimittäin vahingossa matkalla kohti Hong Kongia. Mies huomasi tapahtuneen vasta koneen valmistautuessa laskuun, jolloin hän sai raivokohtauksen ja kävi käsiksi lentohenkilökuntaan.

Miehen raivokohtaus meni niin pitkälle, että hän otti erään lentoemännän kiinni ja piti muovista kynää tämän kaulalla. Muu lentohenkilökunta sai kuitenkin miehen taltutettua yhdessä matkustajien kanssa. Nyt mies odottaa oikeudenkäyntiä Hong Kongissa, sikäläinen The Standard -lehti uutisoi.