Omituiset lemmikkipotretit ihmetyttävät verkossa – katso

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eläinrakkaat ihmiset ottavat usein yhteiskuvia lemmikkiensä kanssa ja julkaisevat veikeitä otoksia verkossa. Nyt Awkward Family Photos -komediasivusto on julkaissut verkossa hulvattoman kuvasarjan erikoisimmista lemmikkien ja omistajien valokuvapotreteista.

AwkwardFamilyPhotos.com -sivuston keräämissä valokuvissa nähdään muun muuassa eräs pariskunta, joka poseeraa suloisen hauvansa kanssa joulukuusen edustalla tötteröt päässään. Lemmikkipotrettien erikoisimmasta päästä on eräs otos miehestä ja naisesta, jotka poseeraavat pienen koiransa kanssa pidätyskuvassa.Kuvasarjassa nähdään myös varsin hämmentävä kuva, jossa alaston mies pitää valkoista koiraa käsissään sukuelimensä suojana. Kuvissa nähdään myös eräs nainen, joka pitää sylissään pientä vauvaa ja tiikeripentua. Lemmikkipotrettien seasta löytyy myös hauska kuva miehestä, joka poseeraa ponin kanssa sohvalla.